Opleidingsniveau
HBO+/WO
Aantal uren
36-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature Azure Cloud Engineer bij KPI Solutions

Als Cloud Systeembeheerder ben je samen met collega Data Engineers de fundering van KPI Solutions. Samen met hen beheer je de IT-omgeving, waaronder het dataplatform: onze zelfontwikkelde cloudomgeving voor dataverzameling.

Het Data Engineering team binnen KPI Solutions ontwikkelt en beheert het dataplatform. Met onze ETL-oplossingen kunnen we bij meer dan 200 verschillende softwarepakketten, zoals ERP- en boekhoudpakketten, data ophalen. Voor deze oplossing zijn we op zoek naar een beheerder voor onze infrastructuur.

Afgelopen jaren zijn we gegroeid van een start-up naar een scale-up met 60 medewerkers. Daarom hebben we nu een mooie kans voor jou om Data Engineering te komen versterken. Omdat we zo hard groeien is er altijd wel iets nieuws. Onze infrastructuur hosten we volledig in de cloud. Bij ons dus geen Cisco-firewalls, stoffige serverruimtes en oude machines op Windows XP. Je gaat werken met de nieuwste producten op Microsoft Azure, die we allemaal zelf beheren. Uiteraard hoef je daarvoor niet alles al te weten: we helpen je graag op weg als je gemotiveerd bent!

Als cloud systeembeheerder ga je aan de slag met het beheer, onderhoud en inrichting. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor het inrichten van verbindingen op onze cloud-firewall met klanten en ga je aan de slag met het aanbieden van SFTP-verbindingen aan klanten, uiteraard met ondersteuning van het team. Daarnaast ga je onze centraal beheerde laptops beheren (Intune), onze gebruikers en groepen bijhouden (Entra ID) en wordt je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze infrastructuur (Defender for Cloud).

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste aanvulling op ons team, die op zoek is naar een toffe werkplek voor 36-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!