Opleidingsniveau
HBO+/WO
Aantal uren
36-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature Azure Cloud Engineer bij KPI Solutions

De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Van een start-up naar een scale-up met meer dan 50 medewerkers. Daarom hebben we nu een mooie kans voor jou om ons Data Engineering team te komen versterken.

Als Cloud Engineer is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met verbeteren van onze Azure Functions en het andere moment werk je mee aan een intern project gericht op toekomstige ML- en AI-oplossingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van het Data Engineering team, de backbone van KPI Solutions.

Samen met hen ben je als Cloud Engineer verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van de data van al onze klanten, zodat onze Business Intelligence consultants met deze data onder andere rapportages kunnen ontwikkelen voor onze klanten. Hierbij werkt het Data Engineering team volledig Agile DevOps: samen werken ze aan iteratieve ontwikkeling en beheer van alle interne en externe ‘dataverplaatsingsoplossingen’.

Met onze ETL-oplossingen haalt het Data Engineering team data op bij meer dan 125 verschillende bedrijfspakketten, zoals ERP- en boekhoudpakketten. Dit doen ze zowel vanuit databases als via API’s die leveranciers beschikbaar stellen. De data verwerken we vervolgens met onder andere Python en SQL, waarna deze weggeschreven wordt naar datawarehouses. Naast deze gave ontwikkelingen geeft het Data Engineering team advies over dataverzameling, datawarehousing en beheren ze de infrastructuur waarin alle klantdata verwerkt wordt.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste (young) professional die op zoek is naar een toffe werkplek voor 36-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!