Opleidingsniveau
MBO/HBO
Aantal uren
32-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature Corporate Recruiter bij KPI Solutions

Gaat je hart sneller kloppen als je de perfecte kandidaat hebt gevonden? Weet jij potentiële medewerkers over de streep te trekken om te solliciteren bij KPI Solutions? En wil je naast het schrijven van enthousiasmerende vacatureteksten ook verantwoordelijk zijn voor het neerzetten van een strategische personeelsplanning? Lees dan snel verder.

Wie ben jij?

Als recruiter ga jij aan de slag met het werven van de juiste kandidaten voor KPI Solutions. Je hebt een heldere uitdaging: je draagt volledige verantwoordelijkheid voor het totale wervingsproces bij KPI Solutions. Je hebt passie voor het recruitmentvak en weet KPI Solutions enthousiast neer te zetten bij onze doelgroep. Op een creatieve en enthousiaste wijze haal je de beste kandidaten uit de markt. In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid. Je werkt nauw samen met onze HR-toppers, ons managementteam en marketingafdeling. Vernieuwende ideeën om beter en slimmer te werven zijn van harte welkom. Je krijgt energie van het bedenken en organiseren van HR-gerelateerde projecten: een open banen dag, stage-events, speeddating, etc. Naast deze toffe activiteiten ga jij aan de slag met:

Uitdagende werkzaamheden! Maar voor jou geen probleem. Als recruiter ben jij een geboren netwerker. Je weet zowel de relatie met interne stakeholders, je relatie met (potentiële) kandidaten als ook met uitzendbureaus en onderwijsinstellingen te onderhouden. Je gaat je steentje bijdragen aan de employer branding en zorgt ervoor dat de candidate journey perfect is.

Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Bij KPI Solutions kom je terecht in een informele, dynamische omgeving waar ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een jonge, ambitieuze scale-up met een passie voor groei, gevestigd in het bruisende hart van Nijmegen én Utrecht. Elke dag werken we samen aan uitdagende projecten en helpen we onze klanten vooruit met behulp van data. Ben jij klaar om met ons deze missie aan te gaan? 

Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen. Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in. Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

 

Natuurlijk bieden we je een onwijs gave werkplek in hartje Nijmegen. Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je alle ruimte krijgt voor vernieuwende ideeën (maar daar zul je het niet alleen voor doen), en:

Enthousiast? Solliciteer direct!
Heb je meer vragen over de functie of de procedure? Neemt contact op met Sara, recruiter via werkenbij@kpisolutions.nl of 06-20701307.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!