Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
32-40 uur
Stagevergoeding
In overleg
Startdatum
Start in overleg
Sluitingsdatum
Doorlopende werving
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Data Engineering Stagiair(e) bij KPI Solutions

Als Data Engineer stagiair(e) binnen KPI draai je vanaf dag 1 volledig mee. Je wordt opgenomen in een team, neemt deel aan teammeetings en gaat direct aan de slag in de praktijk. Je zult bijvoorbeeld taken verrichten zoals het ophalen en verwerken van alle data van onze klanten volgens het ETL proces. Met deze data kunnen onze Business Intelligence specialisten aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards. Uiteraard word je bij deze taken begeleid door je stagebegeleider, welke ook altijd bereikbaar is voor je. Je kunt natuurlijk zelf ook invulling geven aan je stage, want wij staan open voor verschillende stageopdrachten of meewerkstages. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste student die op zoek is naar een toffe stageplek voor 32-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige stageplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!