Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature HR-Manager bij KPI Solutions

Stap aan boord bij KPI Solutions, waar groei en dynamiek hand in hand gaan! In de afgelopen jaren hebben we indrukwekkende stappen gezet, maar onze platte organisatiestructuur schreeuwt om een getalenteerde HR-manager die met energie, creativiteit en verbindende kracht de HR-afdeling naar nieuwe hoogten kan tillen. Ben jij de aanpakker, de “creator” en de verbinder die we zoeken? Het is tijd voor de volgende stap in jouw HR-carrière. Lees snel verder en ontdek jouw rol als spin in het web van onze bloeiende organisatie!

Wat ga je doen?

Heb jij de power en drive om HR-beleid van de grond af te ontwikkelen en te laten floreren in een dynamische, groeiende omgeving? KPI Solutions, een bloeiende scale-up, zoekt een gepassioneerde HR-manager die houdt van een uitdaging en gedijt in het bedenken, creëren en uitrollen van vernieuwend HR-beleid. Je gaat geen gebaand pad treffen, maar wij bieden de gelegenheid om jouw unieke stempel te drukken op alle aspecten van HR.

Als HR-manager bij KPI Solutions ben jij de verbindende schakel tussen ons getalenteerde team en het management. Je krijgt de vrijheid om jouw visie tot leven te brengen, zowel operationeel als op strategisch niveau. Je wordt de sparringpartner van het MT, adviseert over wet- en regelgeving én geeft vorm aan een bedrijfscultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan.

Dit is een rol waarin je niet alleen stuurt op personeelsontwikkeling, maar ook een actieve rol speelt in de werving en selectie van nieuw talent, de ontwikkeling van ons employer brand en het meedenken over en implementeren van een nieuw HR-systeem. Met jouw ervaring, enthousiasme en sterke communicatievaardigheden zorg je voor een soepele in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Daarnaast ben jij de drijvende kracht achter het:

Jij omarmt deze rol als een kans om een wezenlijk verschil te maken binnen onze organisatie, als de verbindende factor die alles soepel laat draaien.

kpi-solutions-hr-manager

Wie ben jij?

Wij zoeken een bruisende en energieke HR-professional met enkele jaren ervaring, klaar om te schitteren in deze uitdagende rol. Je bent een strategisch denker die niet terugschrikt voor operationele taken. Je staat sterk in je schoenen en kan je eigen visie goed onderbouwen en overbrengen naar het MT. Jij bent dé schakel tussen het personeel en het management.

Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

 

Bij KPI Solutions kom je terecht in een informele, dynamische omgeving waar ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een jonge, ambitieuze scale-up met een passie voor groei, gevestigd in het bruisende hart van Nijmegen én Utrecht. Elke dag werken we samen aan uitdagende projecten en helpen we onze klanten vooruit met behulp van data. Ben jij klaar om met ons deze missie aan te gaan?

Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen. Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in. Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen

Wat bieden wij jou?

 

Bij KPI Solutions beland je niet alleen in een levendige omgeving, maar in een bruisend avontuur! Hier is wat je te wachten staat als onderdeel van ons team:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Sara via +31 6 20 70 13 07 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!