Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
32-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Stageduur
In overleg
Stagevergoeding
In overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

BI Supportmedewerker Stagiair(e) bij KPI Solutions

Als Stagiair(e) Business Intelligence Supportmedewerker werk je mee aan het oplossen van alle IT-problemen die ontstaan, en draai je binnen KPI vanaf dag 1 volledig mee. Je wordt opgenomen in het team Data Engineering. Dit team is verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van alle data van al onze klanten. Waarna onze Business Intelligence Consultants hierop rapportages maken voor onze klanten. Het team Data Engineering is een volledig Agile DevOps team: we werken samen aan ontwikkeling en beheer van alle oplossingen zoals de KPI Connectoren. Onze ETL-oplossingen halen data op bij allerlei bedrijfspakketten, zoals ERP-systemen en boekhoudpakketten. Dat doen we uit databases en via API’s die leveranciers beschikbaar stellen. Deze data wordt verwerkt middels onder andere Python en SQL. Vervolgens schrijven we dit weg naar datawarehouses. Als stagiair(e) krijg je in dit team veel ruimte en vrijheid om mee te werken en jezelf te ontwikkelen. 

Je zult bijvoorbeeld taken verrichten zoals het beantwoorden van klantvragen, zorgen voor de juiste antwoorden of ze in contact brengen met de juiste persoon. Als de klantdata niet is geladen, zorg je dat dit proces weer gaat lopen. Als de rapportages niet zijn vernieuwd, ga je op zoek naar de oorzaak of laat je de projectleider hiernaar kijken. Daarnaast richt je ook de omgeving van nieuwe klanten in en zet je demo’s klaar. Je gaat via mail en telefoon alle klantvragen beantwoorden en al onze oplossingen draaiende houden. Ook ondersteun je de teams sales en business development. Naast IT-kennis moet je het dus ook leuk vinden om met klanten te praten en meldingen te prioriteren.

Uiteraard word je bij deze taken begeleid door je stagebeleider, welke ook altijd bereikbaar is voor je. Je kunt natuurlijk zelf ook invulling geven aan je stage, want wij staan open voor verschillende stageopdrachten of meewerkstages. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste student die op zoek is naar een toffe stageplek voor 32-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Solliciteer direct!

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!