Stage vacatures🙌

Samen bouwen aan jouw carrière 🥳

Bij ons zit je goed.

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een jong en dynamisch bedrijf, waarbij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid én begeleiding krijgt? Dan zit je bij ons goed! Van MBO tot WO, en van meewerkstage tot afstudeerstage – bij ons ben je welkom.

Maak kennis met Tim en lees hoe hij zijn stage als Business Intelligence stagiair ervaren heeft

''Doordat mijn stage een meewerkstage betreft kan ik mijzelf volledig inzetten. Op dit moment voer ik dan ook verschillende taken uit voor klanten en neem ik deel aan meetings met waarbij ik veel leer van collega’s die al langer in het vak zitten''.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!