Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
36-40 uur
Startdatum
Juni 2024
Sluitingsdatum
Doorlopend

Vacature BI Consultant bij KPI Solutions

Ben jij een creatieve en conversiegerichte duizendpoot met een passie voor marketing? Ben je gedreven, proactief en heb je 4 tot 5 jaar relevante ervaring? Dan is KPI Solutions op zoek naar jou! 

Over KPI Solutions

Wij zijn een jonge scale-up met ambitie, waar humor, nieuwe initiatieven en jouw (persoonlijke) ontwikkeling centraal staan. Werken moet tenslotte ook leuk zijn! Sinds onze start in 2016 zijn we uitgegroeid tot een team van meer dan 50 professionals verdeeld over onze vestigingen in Nijmegen en Utrecht. Samen werken we met klanten aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten met één missie: organisaties ondersteunen met data gedreven besluitvorming. 

Hierbij werken we agile en worden we de strategische- en ontwikkelpartner van onze klanten binnen Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in. Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data. Kom jij ons team versterken en samen de datawereld veroveren?  

KPI Solutions Nijmegen

Wie ben jij?

Je bent een marketingprofessional met oog voor detail.  Je bent nauwkeurig, hebt een gevoel voor design en bent creatief en proactief. 

Wat ga je doen?

Als Allround Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie van KPI Solutions. Je werkt nauw samen met het salesteam om leads te genereren en de verkoop te stimuleren. Je takenpakket omvat onder andere:

Dit bieden wij jou:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!