Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
KPI Solutions Nijmegen
Deel vacature

Vacature Business Developer bij KPI Solutions

Een snelgroeiend bedrijf dat meerwaarde creëert voor klanten door middel van het zijn van strategisch datapartner. Dat zijn wij! Ben jij er klaar voor om samen met ons bedrijven te helpen groeien?

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een ambitieuze scale-up. Met meer dan 50 collega’s gevestigd in zowel Nijmegen als Utrecht adviseren we dagelijks onze klanten over (her)inrichting van besluitvormingsprocessen, waarbij data centraal staat. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

Wie zoeken wij?

Jij krijgt veel energie van het verder uitbouwen van potentiële en bestaande klanten. Door de juiste vragen te stellen en door samen te werken met onze BI-specialisten, ben je in staat de klantorganisatie en behoeftes te doorgronden. Je zet verkoopkansen bij zowel potentiële als bestaande klanten om naar een concreet aanbod en uiteindelijk een succesvolle samenwerking.


Als Business Developer bij KPI Solutions functioneer je in een van onze zelfsturende teams, waar het jouw missie is om nieuwe klanten aan te brengen. Daarnaast blijf je betrokken bij bestaande klanten om ze te helpen nóg meer data gedreven te worden. Je werkt dagelijks met ons CRM-systeem Hubspot om leads te registreren en op te volgen. Tijdens de kennismakingsgesprekken die je met leads voert luister je aandachtig en weet je de wens van de potentiële klant juist in kaart te brengen. Je werkt zelf offertes uit en bespreekt deze met potentiële klanten. Wanneer de opdracht is gegund zet je het project intern uit bij onze BI-specialisten. Je hebt hierin een adviserende rol waarin je de klanten verbindt met onze specialisten.


Verder vinden we het prettig als jij:

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!