Opleidingsniveau
MBO/HBO
Aantal uren
32-40
Startdatum
Start in overleg
Sluitingsdatum
28-02-2023
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature commercieel medewerker binnendienst bij KPI Solutions

Als commercieel medewerker binnendienst is geen dag hetzelfde. Je ondersteunt onze Business Developers namelijk op een proactieve manier. Dit betekent dat je niet alleen offertes klaarzet en opdrachten verwerkt, maar dat je zelf ook actief aan de slag gaat om bijvoorbeeld klanten te bellen of om ervoor te zorgen dat contracten getekend retour zijn gestuurd. Daarnaast mag je actief meedenken bij het verbeteren van onze salesprocessen en -effectiviteit. 

Als commercieel medewerker binnendienst pak je dus alles op wat er op je bord terecht komt. Al is je voornaamste taak het ondersteunen bij de uitvoering van alle verkoopwerkzaamheden. Hieronder vallen o.a. het opstellen van offertes, het verwerken van opdrachten, het inrichten van projectadministraties, het afsluiten van (standaard)contracten en het actief bijhouden van het klantsysteem (CRM).

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in het Business Development team waar je samenwerkt met 2 Business Developers, de afdeling marketing en de afdeling support. Een leuk en hecht team dat weet wat samenwerken is, kritisch is, humor heeft, praktisch meedenkt, maar bovenal een team is dat openstaat voor een nieuwe collega waarin jij jezelf kunt zijn. 

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste (young) professional die op zoek is naar een toffe werkplek voor 32-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions kantoor Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen en de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op via werkenbij@kpisolutions.nl of bel naar +(0)85 273 58 79 en vraag naar Daniël of Joyce.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!