Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature (Content) Marketeer bij KPI Solutions

Heb jij een vlotte pen en bruis je van creatieve ideeën? Ben jij de kracht achter vernieuwende content en succesvolle online marketingcampagnes? En heb je bovendien affiniteit met data? Lees dan verder! 

In de rol van content marketeer draag je verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van content die onze merkbekendheid vergroot en onze doelgroep aanspreekt. Dit betekent het creëren van pakkende content voor onze social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast speel je een rol in het beheer van onze website en ben je verantwoordelijk voor het schrijven van boeiende blogs. 

Je bent een empathische professional die precies weet hoe je onze volgers kunt boeien en dit omzet in resultaat. In deze rol krijg je ruimte voor initiatief en vrijheid. Jouw kracht ligt in klantgericht denken en dit vertalen naar jouw marketingcampagnes. Je fungeert als de spil in marketing en communicatie. Binnen ons hechte marketingteam, waarin iedereen elkaar ondersteunt, ben jij de creatieve geest die impactvolle communicatie weet te creëren. 

Wat zoeken we in jou?

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve marketeer die energie haalt uit het creëren van content. Iemand die proactief is en initiatief toont. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je: 

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions, een jonge en ambitieuze scale-up. Wij bieden een informele werkomgeving waar ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Want werken moet niet alleen effectief, maar ook leuk zijn. 

Onze reis begon in 2016, en nu groeien we gestaag in het bruisende hart van Nijmegen en Utrecht. Met meer dan 50 professionals werken we dagelijks aan uitdagende projecten en omarmen we zoveel mogelijk de agile filosofie. 

Samen met onze professionals helpen we ambitieuze klanten om uitdagingen te overwinnen. We zijn uitgegroeid tot strategisch- en ontwikkelpartner voor diverse Nederlandse bedrijven en bieden diensten variërend van app-ontwikkeling tot het inrichten van datawarehouses. We delen één passie en missie: organisaties verder brengen met behulp van data. 

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er: 

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!