Opleidingsniveau
MBO/HBO
Aantal uren
16-40 uur
Stagevergoeding
In overleg
Startdatum
In overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Marketing Stagiair(e) bij KPI Solutions

Ben je klaar voor een stage waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen en jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als marketingvlak? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou! Wij hebben namelijk een plek beschikbaar voor een enthousiaste en ambitieuze marketing stagiair(e) die de kneepjes van het vak wilt leren én ontdekken. Als stagiair(e) kom je terecht in een enthousiast team met twee andere marketeers, en krijg je veel vrijheid om mee te werken aan gave marketingprojecten! De startdatum en het aantal dagen van je stage kan in overleg. 

Wat ga je doen?

Stagiaires krijgen bij ons veel ruimte en vrijheid om te werken aan hun ontwikkeling. We vinden een goede balans tussen meewerken en werken aan je opdrachten belangrijk. Samen met jou zullen we het aantal dagen en de verdeling van meewerken afstemmen. 

Nu begrijpen we dat meewerken natuurlijk véél leuker is dan je schoolopdrachten ;-). Wanneer je meewerkt is er veel ruimte om te ontdekken waar jouw passie ligt en waar je goed in bent. Is dit bijvoorbeeld data analyseren, teksten schrijven of social media berichten opstellen? Als je meewerkt kan een van onderstaande werkzaamheden deel uit maken van jouw dag:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je die enthousiaste student die op zoek is naar een leuke stageplek voor minimaal 2 dagen in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wat bieden wij jou?

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!