Opleidingsniveau
HBO
Aantal uren
32-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Sluitingsdatum
28-02-2023
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature Online Marketeer bij KPI Solutions

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende online marketeer, die samen met ons de online etalage van KPI Solutions onderhoudt. Heb jij een heldere visie op hoe online marketing bijdraagt aan het realiseren van de ambities van KPI Solutions? Weet jij deze te vertalen naar online marketingactiviteiten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Als online markeer ontwikkel je samen met het team online strategieën en brengt deze tot uitvoer. Het denken in plannen-bouwen-meten-evalueren is jouw passie. Je doet voorstellen voor optimalisatie, A/B tests en andere experimenten en voert deze uit. Naast je brede online marketingervaring heb je kennis van SEO en SEA. Je komt terecht in een marketingteam met twee andere marketeers en je werkt nauw samen met onze dataspecialisten en consultants.

Verder hou jij je o.a. bezig met:

Wie ben jij?

Bij KPI Solutions heb je een uitdagende functie met vrijheid, eigen inbreng en natuurlijk verantwoordelijkheid. Je bent zelfstandig, energiek en je hebt een hands-on, proactieve mentaliteit. Je vindt het leuk om de online marketing strategie en aanpak van KPI Solutions uit te bouwen, maar tegelijkertijd ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en marketing activiteiten uit te voeren. Je kunt goed projectmatig werken en zorgt voor meetbare verbetering en je ondersteunt de organisatie graag bij het binnenhalen van nieuwe klanten.

Wij vinden het vooral belangrijk dat je qua persoonlijkheid en manier van werken binnen ons team past. Jij brengt in grote lijnen het volgende mee:

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan gave, nieuwe en uitdagende projecten.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
What's in it for me?

Op z’n Nimweegs zouden we zeggen ‘heul veul’. We hebben namelijk een prachtig kantoor in hartje Nijmegen en Utrecht waar voor jou een werkplek klaar staat. Je salaris is dik in orde en stemmen we af op basis van je werkervaring. Daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en een onkostenvergoeding, leuke KPI borrels, uitjes én bieden we je de mogelijkheid om deels thuis te werken. Daarnaast stimuleren we eigen inbreng en creativiteit enorm.

Hebben we je inmiddels al overtuigd? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteer direct!

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op via marketing@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!