Opleidingsniveau
MBO+/HBO
Aantal uren
36-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature BI Supportmedewerker bij KPI Solutions

Als Business Intelligence Supportmedewerker los je alle klantproblemen op die ontstaan. Je werkt in het team Data Engineering, maar werkt samen met de hele organisatie. KPI Solutions verwerkt de data van alle klanten op ons dataplatform, maakt rapportages zodat klanten dit kunnen gebruiken om inzichten te krijgen en helpt klanten met diverse andere oplossingen. Het support-team zorgt ervoor dat dit elke dag goed verloopt.

Je zorgt voor de eerstelijns oplossingen voor onze klanten. Bij ons geen callcenter of servicedesk: je gaat echt aan de slag met het helpen van klanten. Als klanten vragen hebben, geef je de passende antwoorden of breng je ze in contact met de juiste persoon. Als de klantdata niet is geladen, zorg je dat dit proces weer gaat lopen. Als de rapportages niet zijn vernieuwd, ga je op zoek naar de oorzaak of laat je de projectleider hier naar kijken. Daarnaast richt je ook de omgeving van nieuwe klanten in en zet je demo’s klaar.

Afgelopen jaren zijn we gegroeid van een start-up naar een scale-up met 60 medewerkers. Daarom hebben we nu een mooie kans voor jou om onze BI support te komen versterken. Je gaat via mail en telefoon alle klantvragen beantwoorden en al onze oplossingen draaiend houden. Ook ondersteun je de sales en business development. Naast IT-kennis moet je dus goed met klanten kunnen praten en de prioriteit van meldingen kunnen inschatten.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste aanvulling op ons team, die op zoek is naar een toffe werkplek voor 36-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!