Raisa in de spotlight 💡

Met wie hebben we het genoegen?

Het development team binnen KPI Solutions is een divers team, met ieder hun eigen specialisme. Dagelijks zorgen zij onder andere voor het probleemloos ophalen en verwerken van alle klantdata, zodat onze BI-specialisten deze data kunnen gebruiken bij het maken van rapportages. Daarnaast werken zij dag in, dag uit hard aan het realiseren van nieuwe, slimme oplossingen.

Zo ook onze collega Raisa Hupsel. Sinds 2022 is zij werkzaam als Data Engineer binnen KPI Solutions. We stellen Raisa graag aan je voor 😄 En om maar direct met de deur in huis te vallen, vroegen we Raisa om zichzelf in drie woorden te omschrijven. (We houden nou eenmaal van efficiency 😉).

Dus, vertel eens Raisa – Hoe zou jij jezelf in drie woorden omschrijven?

‘’Pfoe, lastige vraag! Ik denk dat ik dan kies voor geduldig, actief & sociaal’’ vertelt Raisa. Haar geduld komt uitstekend van pas op de werkvloer. Sommige projecten vragen engelengeduld, en dat is aan Raisa wel besteed. Naast het geduldig werken aan (nieuwe) oplossingen, is Raisa graag actief bezig. Na werktijd probeert ze haar stappendoel te behalen en loopt ze flink wat kilometers af op het trottoir van Nijmegen, danst ze moderne dans of jazz op de dansvloer of speelt ze een potje tennis. Naast dit actieve leven is haar sociale leven haar ook heel veel waard. Ze geniet dan ook graag met haar vriend of vriendinnen onder het genot van een lekker hapje of drankje. Als we vragen wat haar favoriete drankje is schiet ze in de lach: ‘’zolang het geen hoofdpijnwijn is, is het goed’’.

Hoe ben je in dit vak gerold?

‘’Ik studeerde voedingsmiddelentechnologie aan de HAS, dit was een behoorlijk brede opleiding. Hierdoor kwam ik erachter dat ik liever op één ding focus. Via via hoorde ik het een en ander over Data Science, en daar ben ik me toen verder in gaan verdiepen. Dit beviel me wel. Het was concreter, iets meer met cijfers en af en toe puzzelen. Ik besloot daarom een master Data Science te doen aan de Universiteit van Tilburg. Zo gezegd zo gedaan, en zo kwam ik begin 2022 bij KPI Solutions terecht om aan de slag te gaan als Data Engineer’’.

Data Science, niet iets wat je in een vriendenboekje schrijft… Wat wilde je als kind graag worden?

‘’Haha, klopt! Ik had hier vroeger nog nooit van gehoord. Toen ik kind was switchte ik van het ene naar het andere beroep. De ene keer wilde ik dokter worden, de andere keer kapper. Hier was geen touw aan vast te knopen’’.

‘’KOFFIE!’’

Bij KPI Solutions ben je vrij om je uren in te delen zoals jij graag wilt. Ben je een ochtendmens, dan kun je lekker vroeg starten. Slaap je liever wat langer uit? Ook geen probleem. Dan start je gewoon wat later. We vroegen Raisa hoe zij haar werkdag het liefst start. Het antwoord dat we kregen? ‘’KOFFIE! Haha, ik hou van koffie. Als ik ’s ochtends wat tijd over heb vind ik het ook lekker om naar kantoor te wandelen. Een goed begin van de werkdag’’ vertelt Raisa.

Successen, blunders en uitdagingen!

Binnen ieder bedrijf komt het voor: successen, blunders en ook uitdagingen. Van die laatste twee leren we alleen maar. En die eerste, die mogen we vieren. We vroegen Raisa wat haar grootste succes toe nu toe bij KPI Solutions is geweest: ‘’Het gaat allemaal geleidelijk, maar mijn grootste succes is toch wel mijn eerste project geweest. Dit was een project waarbij we alle klantgegevens binnen KPI Solutions op een andere manier gingen opslaan. Als dit project niet goed zou verlopen, zou dit betekenen dat alle klantdata niet meer zou doorlopen. Er hing dus best veel van af.

Jullie zoeken nog nieuwe collega’s in jullie team. Wat zou je hen willen vertellen?

‘Dat er bij KPI Solutions een open cultuur is, waarin korte lijntjes zijn en snelle communicatie. Er wordt hard gewerkt, maar er is daarnaast ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Zo zijn wij in september bijvoorbeeld met ons team een week naar Praag geweest om ons werk te combineren met allerlei leuke, culturele uitjes. Onwijs leuk! Al werk ik de volgende keer wel liever in de zon en op het strand 😉’’ Enthousiast? Bekijk dan hier alle data engineering vacatures!

De KPI Ranking

In de KPI ranking geven collega’s een score aan het werken bij KPI Solutions op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 helemaal fantastisch is. 

Raisa beoordeelde haar baan met een 9! 🥳

9/10

Onze andere collega's ook alvast ontmoeten?

Bekijk al onze knappe koppen.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!