Wie is KPI Solutions

Ons verhaal

Wij zijn KPI Solutions. Jong, ambitieus en vol energie om onze doelen te realiseren. In 2016 begint ons verhaal. Van oorsprong komen wij uit de accountancy. Daar merkten we dat er binnen organisaties véél data aanwezig was, maar dat men niet goed wist wat ze hiermee konden. Laat staan hoe ze dit om konden zetten om hun organisatie op basis van deze data aan te sturen. 

Destijds zijn wij in dat gat gesprongen, en zijn ons gaan specialiseren in Business Intelligence, en Microsoft Power BI in het bijzonder. Hierbij hadden wij één doel voor ogen: bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft) technologie. Als Business Intelligence specialisten transformeren wij data naar bruikbare informatie, zodat de organisatie prestaties kan analyseren en optimaliseren, kansen en bedreigingen kan signaleren én belangrijke bedrijfsbeslissingen kan baseren op basis van actuele cijfers. 

Inmiddels werken we met meer dan 50 specialisten voor meer dan 200 gave bedrijven in zowel het binnen- als buitenland. Van MKB tot Corporate, ieder bedrijf heeft belang bij inzicht in haar data. Datagedreven werken is immers de toekomst. Deze bedrijven geven wij inzicht door het ontwikkelen van (Power BI) rapportages, datawarehouses, softwarekoppelingen, apps én het geven van trainingen op het gebied van BI. Leuk hè? 

Enkele bedrijven waar onze specialisten voor werken:

Onze cultuur

Wij geloven dat onze cultuur bijdraagt aan het succes van KPI Solutions, en zijn er van overtuigd dat onze medewerkers het bedrijf maken. Daarom zijn we trots op iedereen die bij ons werkt. Samen proberen we niet alleen bedrijven op voorsprong te brengen, maar ook onze medewerkers. Hierbij staan onze kernwaarden pionieren, daadkracht en initiatief centraal. Samen proberen we vol energie en werklust het onmogelijke mogelijk te maken, in een directe, open en eerlijke omgeving waarbij medewerkers gelijk zijn aan elkaar. Hierbij besteden we niet alleen aandacht aan de ontwikkeling van onze dienstverlening, maar ook onze persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door middel van in- en externe trainingen, feedback- en ontwikkelgesprekken en kennissessies. 

Daarnaast vinden we dat hard werken beloond mag worden, en successen gevierd mogen worden. Daarom hebben we wekelijks een vrijdagmiddagborrel, jaarlijks een fantastisch bedrijfsuitje, geven we onze medewerkers de beschikking over goede hardware én als klap op de vuurpijl een mooie bonus bij het behalen van onze doelen.

Wie zijn wij?

Nieuwsgierig naar de collega’s? Bekijk hieronder ons team.

Wil je graag meer weten?

Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen tijdens een kennismakingsgesprek. Neem contact op door op de onderstaande button te klikken.

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!