Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
32-40 uur
Salarisindicatie
Stagevergoeding
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature Afstudeerstage bij KPI Solutions

Als afstudeerder ben jij op zoek naar een gave opdracht. Dat komt goed uit, want wij zijn vanuit KPI Solutions op zoek naar afstudeerders die het leuk vinden om zijn/haar tanden in een uitdaging te zetten! Dus ben jij op zoek naar een afstudeerstage in de richting van marketing, data engineering of business intelligence consultancy? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. 

Dit kun je gaan doen:

De opdrachtmogelijkheden willen we graag met je bespreken. Zodat we samen kunnen kijken wat passend is voor jou en wat bij jouw opleiding past.

Wij vragen daarom of je met je cv en motivatie ook een kort onderzoeksvoorstel mee wilt sturen. Dit hoeft niet veel groter te zijn dan 1 A4tje met wat ideeën en eventueel al wat methodiek. Het hoeft ook nog niet goed gekeurd te zijn door je stagebegeleider. Op deze manier kunnen wij goed kijken waar je interesses liggen.

Dit breng je mee:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Solliciteer direct!

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!