Opleidingsniveau
MBO/HBO
Aantal uren
36-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
Deel vacature

Vacature Azure Netwerkbeheerder bij KPI Solutions

De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Van een start-up naar een scale-up met meer dan 50 medewerkers. Daarom hebben we nu een mooie kans voor jou om ons Data Engineering team te komen versterken.

Als Azure netwerkbeheerder kom je binnen KPI Solutions in het Data Engineering team terecht. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van alle data van onze klanten, zodat onze BI-consultants deze data kunnen gebruiken voor het maken van onder andere rapportages. Binnen dit team ga jij aan de slag met het maken van een verbinding met de data van onze klanten. Je bespreekt samen met hen hoe we toegang krijgen tot hun databases. Dit doe je bijvoorbeeld per e-mail of via een online meeting. Naast de nodige netwerkkennis, moet je het dus ook leuk vinden om met klanten in contact te zijn zodat we de juiste data kunnen ophalen. Daarnaast ga je ook werken aan VPN-verbindingen, IPsec-tunnels en SSH port forwarding.

Dit doe je natuurlijk niet helemaal alleen. Je wordt ondersteund door je collega’s uit het Data Engineering team. Dit team is een volledig Agile DevOps team, waarbij intensief samengewerkt wordt aan ontwikkeling en beheer van verschillende oplossingen, zoals onze KPI connectoren (softwarekoppelingen voor bijvoorbeeld ERP- of boekhoudpakketten).

Onze volledige netwerkinrichting bevindt zich op Microsoft Azure. Hier hebben we een VPN Gateway, virtuele netwerken, virtuele machines, SQL databases, netwerk interfaces en privé-DNS. Daarnaast maken we gebruik van OpenVPN cloud en Azure VPN om zelf verbinding te maken met onze omgeving. Met deze tools ga je dus ook werken.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste ICT’er die op zoek is naar een toffe werkplek voor 36-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

KPI Solutions Nijmegen
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!