Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
36-40 uur
Startdatum
Start in overleg
Snel navigeren naar...
KPI Solutions Nijmegen
Deel vacature

Vacature BI Data Engineer bij KPI Solutions

De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Van een start-up naar een scale-up met meer dan 50 medewerkers. Daarom hebben we nu een mooie kans voor jou om ons Data Engineering team te komen versterken.

Als Business Intelligence Data Engineer ben je samen met collega Data Engineers de backbone van KPI Solutions. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van alle data van onze klanten, zodat de BI-consultants deze data onder andere kunnen gebruiken voor het maken van rapportages.

Het Data Engineering team binnen KPI Solutions is continu in ontwikkeling. Met onze ETL-oplossingen kunnen we bij meer dan 125 verschillende softwarepakketten, zoals ERP- en boekhoudpakketten, data ophalen. Bijvoorbeeld uit databases of via API’s die leveranciers beschikbaar stellen. Deze data wordt verwerkt door onder andere gebruik te maken van Python en SQL. Daarnaast houdt het team Data Engineering zich bezig met het geven van advies over dataverzameling, datawarehousing, en beheren we de infrastructuur waarin we alle klantdata verwerken.

Als Data Engineer binnen KPI Solutions ga je dus niet alleen oplossingen ontwikkelen in Azure, Python en SQL, maar werk je ook onlosmakelijk verbonden met de bedrijfskundige inhoud van data. Onze datawarehouses bevatten data voor rapportagedoeleinden, dus het ophalen van de data kan nooit zonder interpretatie en analyse van de inhoudelijke informatie. Onze grootste uitdagingen liggen dan ook in het volledig, gecontroleerd en geschoond wegschrijven van bedrijfskundige en financiële concepten. Je bent als Data Engineer dus ook bezig met het beoordelen van de output, het communiceren met de opdrachtgevers en controleren van de aansluiting tussen het bronsysteem en het datawarehouse. Een uitdagende en afwisselende functie, welke op het snijvlak van Business en IT ligt.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste (young) professional die op zoek is naar een toffe werkplek voor 36-40 uur in de week. Verder vinden we het prettig als je:

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jonge scale-up vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en (persoonlijke) ontwikkeling. Omdat werken ook leuk moet zijn. 

Wij zijn gestart in 2016 en gevestigd in het centrum van Nijmegen én Utrecht waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel zijn we met meer dan 50 professionals en werken we samen aan steeds meer gave, nieuwe en uitdagende projecten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de agile filosofie te omarmen.

Dagelijks helpen onze professionals ambitieuze klanten verder met het overwinnen van hun uitdagingen. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot vaste strategische- en ontwikkelpartner van diverse bedrijven binnen heel Nederland, maken we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties verder brengen met behulp van data.

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een gezellige werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop en draait vanaf dag 1 volledig mee. Als KPI’er:

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 273 58 79 of mail naar werkenbij@kpisolutions.nl. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed. 

Keep in touch

Mis geen enkele vacature meer. Meld je aan voor onze Job Alert en krijg als eerste een e-mail bij nieuwe vacatures!